Nederlands

Nederlands

Sportsworld Nikita

Welkom op mijn website!

Mijn naam is Nikita en ik heb hier een tennisschool op de banen van Club del Sol in Calahonda(Mijas) aan de Costa del Sol. Ik ben in het voorjaar van 2016 gestart en op dit moment hebben we veel terugkerende klanten vanuit vele landen.

Onze klanten hebben elk niveau, sommige zijn professioneel en doen aan grote(ITF) toernooien mee, anderen starten met tennis of beginnen na jaren van inactief weer met tennis. Mijn sportopleidingen(ALO/KNLTB) heb ik in Nederland gevolgd en ben hoog gekwalificeerd om tennis- en andere sportlessen te geven. Deze lessen kunnen zowel privé als in groepsverband gegeven worden. Om de kwaliteit te waarborgen tennissen we overigens met maximaal vier personen op één baan.

In Spanje is Padel al vele jaren erg populair, de laatste tijd zien we deze mooie sport ook in België en Nederland snel groeien. Er komen ook veel aanvragen voor een padeltraining binnen. Zeker ook voor u de moeite waard om te proberen!

Op onze website vindt je alle informatie over de verschillende programma’s die we aanbieden. Afgelopen jaren hebben we wel gemerkt dat het soms ook maatwerk is, kom daarom gerust met uw vragen. Wij kijken samen met u naar een oplossing.

Omdat ik een batchelor- sportopleiding heb, kan er in verschillende sportdisciplines vakkundig les worden gegeven. In het pakket zitten ook fitness, bootcamps, golf en zwemlessen.

Bij een goede sportbeoefening behoort ook een verantwoord voedingspatroon. Wij kunnen u hierbij helpen en bieden ook een programma aan om gedurende uw sportvakantie op een verantwoorden manier af te vallen.

Voor uw verblijf in Calahonda hebben wij contact met een aantal goede hotels en luxe apartementen. Overnachten is zeker geen probleem en reizen naar de Costa is snel en goedkoop. Calahonda ligt zo’n 30 km van het vliegveld van Malaga. Eventueel kunnen we u een shuttledienst aanbieden. Uw vlucht en autoverhuur adviseren we om dat zelf te regelen. Ryanair en Transavia vliegen bijna dagelijks op Malaga.

Ik hoop u hier snel te mogen ontmoeten!

met vriendelijke groet,

Nikita